AUTOEXPERT

Over het Autoexpert occasion garantie label

Zoek op Autoexpert.nl naar uw toekomstige occasion binnen het ruime aanbod van minimaal 2.500 gebruikte auto’s. Autoexpert.nl is de grootste occasion zoekmachine waar alle FCA merkdealers hun streng geselecteerde voertuigen presenteren. Kies voor absolute betrouwbaarheid, maximale zekerheid en de beste garantie bij een van onze Autoexpert dealers!

De zekerheden van Autoexpert

controls

85 punten Inspectie

Iedere occasion wordt vooraf uitvoerig geïnspecteerd en nauwkeurig gecontroleerd door onze gecertificeerde Autoexperts. Wanneer de auto alle 85 controlepunten positief heeft doorstaan wordt deze te koop aangeboden met het Autoexpert garantie label.

 

 

kilometers

RDW Teller Rapport

Al onze Autoexpert occasions beschikken over een kilometerteller historie rapport van het RDW (Rijksdienst Wegverkeer). Voorheen ook wel bekend onder de naam NAP (Nationale Autopas). Hiermee sluiten we onlogische kilometerstanden uit van deelname aan Autoexpert.

 

 

warranty

Gratis APK coupon

U ontvangt van de Autoexpert bij levering van de occasion een coupon voor gratis APK. Deze coupon kunt u ten gelde laten brengen bij een van de Autoexpert dealers.

 

 

assistance

12 MAANDEN MOBILITEITSHULP

Waar u ook naartoe gaat in Europa kiest u met een Autoexpert occasion standaard voor 12 maanden Pechhulp. Zorgeloos onderweg met de zekerheid van mobiliteit.

offers

FINANCIERING OP MAAT

Het kopen van een auto is een grote financiële uitgave. Een slimme oplossing om kapitaal te behouden is een financiering op maat met scherpe rentetarieven. Zowel bij een zakelijke- als privé transactie beschikt Autoexpert over gunstige voorwaarden en een flexibele acceptatie.

 

test-drive

12 maanden ServicePlus Pas

In het eerste jaar na aflevering geniet u ook nog eens van gratis ServicePlus bij alle Autoexpert dealers. Onze technische experts helpen u graag met bijvoorbeeld; band- en ruitreparatie, vloeistoffen- en banden controle/bijvullen en lampjes vervangen.

 

 

 

checkup

100% TOPCONDITIE

Naast de technische topstaat van een Autoexpert occasion dankzij de 85 punten inspectie, verkeert iedere occasion onder het label ook optisch in topconditie. De preparatie van gebruikte auto’s wordt enkel uitgevoerd door professionals op het gebied van reconditionering.

 

satisfied

14 DAGEN OMRUILGARANTIE

Toch niet tevreden over uw aankoop? Geen probleem! Binnen 2 weken is het volgens de gestelde voorwaarden mogelijk om de auto om te ruilen voor een andere occasion met Autoexpert garantie. Zorgeloos een tweedehands auto kopen is nog nooit zo betrouwbaar geweest.

 

extended-warranty

UITGEBREIDE GARANTIES

Standaard wordt iedere Autoexpert occasion geleverd met 6 maanden garantie. Als dit nog niet voldoende is, stellen onze Autoexperts u in de gelegenheid extra garantie toe te voegen aan het standaard termijn. Zo bent u zeker uitgesloten van onverwachte kosten.

* Indien nodig, met inbegrip van de resterende fabrieksgarantie.